Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Mágnestábla falak – egyéni megoldások

Testre szabjuk hirdetőtábláját, tábláját vagy vetítőtábláját. Minden helyre és alkalmazásra kiszolgáljuk az egyedi igényeit, mágnestábla falak, komplett rendszerek vagy panelek elkészítését vállaljuk. Kombinálunk méreteket, formákat, anyagokat és színeket vállalkozások, iskolák és belsőépítészek számára. Bármilyen méretet megalkotunk az Ön számára, különálló vagy falpanelként nagy felületek igénybevételéhez. Ne korlátozza ötleteit!

Funkcionális belsőépítészet

A mágnestábláknak és a parafa tábláknak nemcsak egyszerűnek és hasznosnak kell lenniük, hanem ezek a felületek szerves részét képezik az irodák dekoratív kialakításának is. Különböző színű és különböző formájú funkcionális anyagokat kombinálhatunk a falra szerelhető táblákból, válaszfalakból vagy integrált munkafalakból, mágnestábla falrendszerekből.

Színezze irodáját

Testre szabhatja munkahelyét, és kombinálhatja a tűs felületek színét a tökéletes illeszkedéshez. Kiváló minőségű szöveteket kínálunk újrahasznosított anyagokból, különböző szín és anyagmintákban. Kombinálja a táblák, az elválasztó falak és a falmegoldások színét, és hozzon létre egy inspiráló környezetet. Kínálatunkban 18 színt talál.