Üdvözöljük a Leantoolbox Gyakran Ismételt Kérdések-ben.

Listát készítettünk néhány gyakori kérdésről, hogy további információkat szerezzen üzletünkről. Folyamatosan bővítjük weboldalunk ezt a részét, hogy még jobbá tegyük ügyfeleink számára, de amennyiben nem látja itt a kérdését, vagy csak további információra van szüksége, kérjük, írjon nekünk az info@leantoolbox.hu címre.

Mivel foglalkozik pontosan a Leantoolbox?

A vizuális menedzsmentre szakosodtunk, tanácsadásra és termékekre egyaránt. Szolgáltatásaink teljes kihasználása érdekében átnézzük vállalkozása Lean programját valamint munkahelyét, és javaslatot teszünk arra, hogyan javulhatna a vizuális menedzsment használatával. Átfogó termékkínálatot biztosítunk Önnek és vállalkozásának támogatására, a folyamatok fejlesztéséhez, a lean sikeres kialakításához és fenntartásához.

A Leantoolbox szakemberei segítenek kiválasztani a megfelelő eszközt a munkahely személyes felmérésével?

Tanácsadóink képzett lean szakemberek, akik igény esetén kilátogatnak az ügyfelekhez és javaslatokat tesznek a vizuális menedzsment szintjének növelésére a munkahelyen.

A tanácsadó kiszállása díjköteles?

A tanácsadó kezdeti látogatása ingyenes. A későbbi látogatások saját belátásunk szerint felszámíthatók.

Hogyan továbbítható egyedi igényre, megvalósításra vonatkozó kérés?

Az Excel táblázat vagy Powerpoint, Pdf formátum ideális megoldás, de grafikusunk segítségével segítünk a megtervezésben is, amennyiben csak vázlat, fénykép vagy leírás áll rendelkezésre.

Lean tréninget, oktatást is végeznek?

Igen! Örömmel vállalunk testreszabott képzést a csapat számára. Ez a szolgáltatás külön díjazású, kérem kérjen egyedi árajánlatot. A következő területeken vagyunk szakértők: 
– Értékfolyamat-térképezés
– Pull rendszer megvalósítása, 
– Termelés tervezés, termelés kiegyenlítés
– KANBAN megvalósítása, 
– SMED -átállási idő csökkentése, 
– Standard munka kialakítása, szabványosítás
– Teljesítménymutatók, vizuális irányítás kialakítása
– Módszertani problémamegoldás
– 5S kialakítás
– Intralogisztikai járattervezés

Egyedi gyártás esetén a vállalati arculat és design elemek kérhetők a termékekre?

Természetesen. Vállaljuk annak biztosítását, hogy a megjelenés összhangban álljon a design elemekkel. A legjobb eredmény érdekében a vektor alapú EPS.  ,  AI. vagy PDF, fájlokat részesítjük előnyben.  Kérjük, adja meg a legjobb minőségű, legnagyobb képméretet, mivel a végső nyomtatási minőség függ az artwork minőségétől.