Padlójelölő szalagok

Egy átlátható és biztonságos munkahely megteremtéséhez elengedhetetlenek a megfelelő szempontok szerint kiválasztott padlójelölő szalagok , padlójelölő elemek és piktogramok. Az általunk kínált szalagok között egyaránt talál nagy forgalmú közlekedési utak jelölésére szolgálót vagy éppen szállítójárművek ponyváinak láthatóságát elősegítő szalagot is. A vizuál menedzsment természetesen nem csak a korábban felsorolt elemekből áll, erről bővebben itt olvashat.

Kínálatunkban a padlójelölő szalagok számos méretben és színben megtalálhatóak, így ki tudja választani az igényeinek megfelelő típust. A széles termékválaszték célja többek között, hogy egy 5S rendszer alkalmazása esetén termékeink könnyedén beilleszthetők legyenek a színprofilba, vagy esetlegesen bővítsék a használt színek skáláját. Ennek tükrében tehát a szalagjaink megfelelően használhatók közlekedési útvonalak, veszélyes területek, menekülési útvonalak, munkaterületek, karanténterületek jelölésére. A padlójelölő szalagok típusai az igénybevételekhez és a munkaterület jellegéhez mérten is csoportosíthatók. Termékeink között megtalálható a vastag, időjárásálló, kültéren használható szalag, de az ideiglenes padlójelölésekre is gondolva 0,2mm-es vékony szalagot is választhat termékeink közül.

A munkabiztonságot előtérbe helyezve csúszásgátló szalagok, elemek is színesítik termékpalettánkat. Valamint sötétben világító jelzéseket és szalagokat is forgalmazunk, melyek használatával tovább fokozhatók egy-egy munkaterület vagy a teljes gyár munkavédelemre tett intézkedései.

Tartós ipari jelöléstechnikai rendszer kialakítása gyárakban, raktárakban. Sokoldalú termékeink alkalmazásával egyértelmű vizuális jelöléseket hozhat létre a létesítményen belül, ezáltal a munkafolyamatok hatékonyabbak, átláthatóbbak, rendszerezettebbek lesznek. A szalagokon kívül megtalálja a különböző forma jelöléseket: alakzatokat, számokat, betűket, nyilakat, lábnyomokat, figyelmeztető jeleket, padló és raklapjelöléseket, csőjelöléseket.

A padlójelölő szalagok sokféle felületre ragaszthatóak, valamint különböző körülményeknek kell ellenállniuk használatuk során. Az alábbi táblázat segít gyorsan meghatározni, hogy melyik jelölő szalag felel meg a padlójának. A megadott sávok ajánlások.

Útmutató megtekintése