Innováció: Mágnestábla extra higiénikus felülettel

extra-higénikus-whiteboard-mágnestábla-leantoolbox

Innováció: Mágnestábla extra higiénikus felülettel

Vissza az iskolába, munkahelyre. De hogyan lehet olyan környezetet biztosítani, amelyben az alkalmazottak optimálisan együttműködhetnek és biztonságban érezhetik magukat egyszerre? A higiénia rendkívül fontos, különösen olyan környezetben, mint kórházak, ápolási létesítmények, laboratóriumok, iskolák és nyílt munkaterületek. Egy termék, amely aktívan hozzájárul a higiénés környezethez, hozzáadott értéket képvisel.

A baktériumok 99% -a 24 órán belül eltávolítható!

Ezüst mikrorészecske adalékanyag hozzáadásával, amelyek antimikrobiális felületet hoznak létre, amelynek célja a felület tisztán tartása.
extra-higénikus-felület-mikrorészecske-leantoolbox

A zománc sima, nem porózus és karcálló tulajdonságainak köszönhetően a baktériumok sehol sem rejtőzhetnek. Az új extrahigiénikus zománc technológia a higiénia szempontjából a következő szintre emeli a whiteboard felületét. Ezüst mikrorészecskék hozzáadása biztosítja az antimikrobiális felületet, amely tiszta és baktériumoktól mentes. Antimikrobiális felületüket az ISO 22196 szabvány szerint teszteltük, és eredmények azt mutatták, hogy az összes baktérium és vírus (beleértve a jelenlegi Corona-vírust a SARS-CoV-2) 99% -át 24 órán belül eltávolítottuk.

Antivirális funkció vizsgálata

A zománcba beépített ezüst gyártója szűrővizsgálatokat végzett a hitelesített laboratóriumokban Németországban, és arra a következtetésre jutott, hogy az ezüstöt tartalmazó különféle termékek hatékonyak a burkolt vírusok ellen (ideértve a jelenlegi Corona vírust, a SARS-CoV-2-t is). A teszt eredménye azt mutatja, hogy a vírusokra gyakorolt hatás pontosan megegyezik a baktériumokkal; 99% elimináció 24 órán belül.

extra-higénikus-felületű-mágnestábla-leantoolbox.jpg

Extra higiénikus zománcú termékeink katalógusa:

Katalógus

Az extrahigiénikus zománc a pajzs jel alapján felismerhető. A kínálatunkban megtalálja azokat a termékeket, amelyek ma már az extrahigiénikus zománccal készültek.

extra-higénikus-felületű-paraván-leantoolbox

extra-higénikus-felületű-mágnestábla-1-leantoolbox.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük