Új termékek a biztonságért

mozgatható-átlátszó-paraván-funkcionális-térelválasztó-paraván-plexi-üveg

A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A mindenre kiterjedő fertőtlenítő takarításon és kézmosáson túl munkahelyeinken, iskolákban, intézményekben számos eszköz áll rendelkezésünkre, hogy csökkentsük a fertőzés kockázatát vagy felhívjuk a figyelmet az óvintézkedések betartására.

A protokoll értelmében az osztálytermekben, munkahelyeken lehetőség szerint gondoskodni kell a tanulók, dolgozók lazább elhelyezéséről, hogy betartható legyen a 1,5 méteres védőtávolság.

Tekintsünk át néhány eszközt, melyet hatékonyan alkalmazhatunk az új szituációban védelmünk érdekében.

Funkcionális térelválasztók

A funkcionális térelválasztók egyszerre jelenthetnek segítséget a higiéniai követelmények betartásához és a munka támogatásához is. Alkalmas a munkahelyek, étkezdék, előadótermek, konferenciatermek biztonsági szeparálására. Könnyű és mozgatható. Az átlátszó álló paraván kiváló minőségű plexi üvegből készült. Az eloxált alumínium váz fehér acél alapon fekszik. A panel segítségével a munkahelyeket még biztonságosabbá tehetjük a higiéniai távolság megtartásával. Könnyű higiénikus tisztítás, kiválóan használható alkohol alapú tisztítószerekkel.

átlátszó-álló-paraván

A térelválasztók, paravánok mozgathatókivitelben is készülnek, így ott tudja használni, ahol a legnagyobb szükség van rá. Segítségével elkülöníthet dolgozókat, tanulókat, megoszthatja  a teret.

mozgatható-átlátszó-paraván-funkcionális-térelválasztó-paraván-plexi-üveg

Mágnestáblák extra higiéniával

A funkcionális térelválasztókon, paravánokon kívül további mozgatható, céges designba illeszthető mágnestáblákat is megtalálhat nálunk. Az álló vagy mozgatható táblákat kíválóan alkalmazhatja tanítás vagy előadás során, A moduláris felépítésnek köszönhetően akár négy modul is könnyen csatlakoztatható egyetlen alapon. Ez lehetővé teszi a munkaterületek gyors létrehozását, kombinálhatóságát. A higiénia rendkívül fontos, különösen olyan környezetben, mint kórházak, ápolási létesítmények, laboratóriumok, iskolák és nyilvános munkaterületek. Íme egy termék, amely aktívan hozzájárul a higiénés környezethez, hozzáadott értéket képvisel. Ezüst mikrorészecskék hozzáadása biztosítja az antimikrobiális felületet, amely tiszta és baktériumoktól mentes. Az extrahigiénikus zománc a kis pajzs alapján felismerhető. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a meglévő termékeket, amelyek ma már az extrahigiénikus zománcokat tartalmazzák.

extra-higénikus-paraván-leantoolbox

Az íróasztalok elhatárolását, bontását megoldhatjuk plexi, mágnestábla vagy filc felülettel vagy ezek kombinációjával. Elhelyezésük és rögzítésük is variálható.  A fa T-alakú alapok stabil kialakítást alkotnak. Mivel az alap rései mindhárom irányban futnak, több lap is csatlakoztatható.

fa-alapok
A plexi üveg vastagsága 5 mm, amely megakadályozza a lap remegését. A további stabilitás érdekében kiegészítőként rendelhet olyan összekötő darabokat, amellyel több lapot is összeköthetünk a plexi tetején, melynek segítségével akár egy tárgyalóasztalt vagy nagyobb íróasztalt, padot is elkülöníthet.

plexi-üveg-elvalaszto-asztalokhoz-leantoolbox

 

A térelválasztók rögzítése bilincsekkel is történhet. Ez a megoldás minden íróasztalhoz alkalmazható, beleértve az ülő és álló íróasztalokat is.

Az alapvető higiéniai etikett betartására a figyelmet piktogramokkal és figyelmeztető táblákkal is felhívhatjuk. Például kézmosási és fertőtlenítési etikettről, a kézmosásról szóló plakát, piktogram kihelyezésével, étkezési szabályokról szóló tájékoztatás, tüsszentés és köhögés esetén papír zsebkendő használata, vagy a megszokott érintkezési, üdvözlési formák kerülését célzó táblák segítségével. Különösen fontos ez az iskolákban, hogy a gyerekek körében rutinná váljon a megkívánt viselkedési forma.

Megfelelő tájékoztatás – megfelelő eszközökkel

Vírusfertőzés megelőzése céljából kihelyezhető figyelmeztető, rendelkező és tiltó táblák, matricák több méretben és anyagtípusban választhatóak. Maszk, védőkesztyű, védőfelszerelés használatára figyelmeztető táblák valamint kézmosás és fertőtlenítő kézmosás rendelkező táblák és matricák széles választékban elérhetők.

koronavirus-figyelmezteto-tablak-patricak-padlojeloles-leantoolbox

 

A távolságtartást és a figyelemfelhívást a padlóra felragasztott szalagokkal, piktogramokkal is megtehetjük. A távolság megtartása fontos a Covid-19 vírus terjedésének a megakadályozásában.

Kérem tartsa a távolságot leantoolbox padlojeloles covid 19

padlójelölő szalagokkal, piktogramokkal kijelölhetők a megfelelő biztonsági távolságokinformációk közölhetőek velük. A szalagok és piktogramok egyéni felirattal elláthatóak, így a felhasználási hely elvárásaihoz alakíthatóak.

Felhasználása ajánlott üzemekben, szociális blokknál, étkezdében, üzemi beléptetésnél, orvosi helyiségeknél, kórházakban, iskolában, intézményekben,  ahol a körülmények megkívánják, hogy az adott helyeken a megfelelő távolságot megtartsák az emberek.

Kiemelkedően fontos, hogy az épületek, intézmények higiéniai intézkedéseit és elvárásait megfelelően kommunikáljuk. Adjuk meg egyszerű és közérthető módon, hogy milyen higiéniai intézkedéseket alkalmazunk épületenként. Az ajtóhoz, bejárathoz kétoldalas szalaggal vagy a mellékelt csavarokkal és tiplikkel rögzített tábla tartókba  kinyomtathatja az intézkedéseket papírra, és beillesztheti őket. A nyomatot tükröződésmentes akrilüveg védi. Az információkat bármikor kicserélheti, módosíthatja.

dokumentumtartó-covid19-leantoolbox

Számos olyan munkahely van, ahol az egész napos maszkviselés nem kényelmes vagy zavaró. Nekik találták ki az arcvédő pajzsot, mely PVC-ből készült. A PVC arcvédő pajzs segíthet megvédeni a veszélyeztetett személyeket a vírusos fertőzéstől, de nem helyettesítheti az orvosi maszkot,  más egyéni védőfelszerelést vagy fertőtlenítést, csak kiegészítő védekezésként szolgál. Az arcvédő plexi pajzs, az arc egészét védi az akaratlan és reflexszerű szembe és szájba nyúlástól, ezzel csökkentve a vírusfertőzés kockázatát, segíti a vírus elleni védekezést. Könnyen tisztítható és szemüveggel is használható.

A fertőzés elleni védekezés  mindannyiunk egyéni felelőssége is, ezért fontos a szabályok betartása az egyéni védekezés, védőfelszerelések használata.

A legtöbbet mi magunk tehetünk, figyeljünk egymásra!