Vissza az irodába!

work-board-mozgathato-munkatabla-leantoolbox-terelvalasztok

Vissza az irodába!

2021-et szem előtt tartva a Leantoolbox több új termékkel készül, hiszen a koronavírushoz kapcsolódó kockázatok a következő évben is fennmaradnak. Az elmúlt évben bővítettük kínálatunkat munkahelyi biztonságunkat támogató termékekkel, amellyel számos vállalatnak segítettünk a biztonságos együttműködésben, az irodai környezetben. Erre építhetünk 2021-ben is.

Reményeink szerint az oltások lehetővé teszik ebben az évben a normális munkahelyi helyzethez való visszatérést. Valószínűleg számos digitális erőforrás és bizonyos mértékű otthoni munkavégzés megmarad, de egyre inkább szükség lesz a fizikai együttműködésre az irodai környezetben. A Leantoolbox erre reagálva új együttműködési termékekkel áll elő, különösen az irodába való visszatéréshez, támogatva a szociális távolságtartást és a funkcionalitással ötvözött termékek kínálatát.vissza-az-irodaba-terelvalasztok-leantoolbox-flip-asztal

Egyik ilyen termékünk, melyet figyelembe ajánlunk a mozgatható munkatábla. Biztosak vagyunk abban, hogy a munkahelyi összefogás, a csapatmunka 2021-ben ismét lehetővé válik. Lehet, hogy az év első szakaszában még a térelválasztóként fogjuk használni, a későbbi szakaszban azonban várhatóan visszatérünk a megszokott munkamódszerekhez. Hogy mindkét helyzetből a legjobb eredményt érjük el, bemutatjuk a mozgatható munkatáblát.

A tábla, mely elválasztó funkcióval bír, a jelenlegi körülményekhez készült, segíti a biztonságos irodai környezet kialakítását a nyitott, nagy légterű irodákban. A munkatábla könnyen elhelyezhető az asztalok vagy íróasztalok között. A plexi magasságát az asztal átlagos magasságához lett igazítva. Több munkatábla derékszögben is elhelyezhető, hogy sarokelválasztókat hozzon létre a helyiségben. Ha pedig nincs rá szükség, akkor kompakt módon is elhelyezhető egymással szemben. A szilárd acél váz és a kiváló minőségű görgők biztosítják a stabilitást a használat során. Készülhet átlátszó plexi és mágnes tábla kivitelben is. Szilárd és megfizethető mobil tábla irodai és oktatási célokra is alkalmas. Ez a termék pénzügyileg is megvalósíthatóvá teszi a kisebb és nagyobb szervezetek számára, hogy minden asztal mellett kiváló minőségű tábla legyen.

work-board-mozgathato-munkatabla-leantoolbox-terelvalasztok

 

Másik termékünk a harmonika munkafal valamint a Flip asztal.

Sokoldalú és mozgatható. Egy olyan tábla, amelyet kifejezetten olyan szervezetek és intézmények számára terveztek, amelyek vizuális menedzsment módszereket használnak, például Agile, Scrum, lean. Alkalmas olyan osztályok számára is, amelyek ütemezéssel, feladatlistákkal vagy ötletbörzével foglalkoznak. Helyezze ezeket a táblákat az asztalcsoportokhoz, vagy hozzon létre egy találkozót pillanatok alatt több táblával, helyiségelválasztóként.

A harmonika munkafal olyan nagyméretű munkafal, amely szervezett módon fejlesztheti és összekapcsolhatja a különböző folyamatokat. Ráírhat, felragaszthat és felakaszthat elemeket. Egy olyan munkafal, amelyet egyszerűen elguríthat, amikor nincs rá szükség. Ideális munkaterület elválasztó, akár 3,5 méter széles munkafelület áll rendelkezésre.

Miért válasszuk a harmonika falat?

Sok szervezet úgy látja, hogy a nyitott iroda előnye, ahol a kapcsolaton alapuló munkavégzés és az együttműködés a csapatok között. Ugyanakkor a csapatok azt akarják, hogy rövid ideig elkülönülhessenek az iroda többi részétől egy megbeszélésre vagy csapatértekezletre anélkül, hogy akadályoznák a többi alkalmazottat. A harmonika fal válaszfalként is szolgál, készülhet kétoldalú mágnes felülettel vagy akár az egyik oldal akusztikus nemez panellel.

Harmonika-fal-leantoolbox-térelválasztó–Chameleon-Writing

A Flip chart után flip asztal!

A flip asztal segítségével tetszés szerint válthat az álló és az ülő meeting között. A tábla asztalból egy mozdulattal átfordítható táblává. Az értékes alapterület lehető leghatékonyabb kihasználása számos szervezet számára kulcsfontosságú kihívás. Ezért elengedhetetlen a rugalmas helykihasználás. A flip asztal egy bútordarab, amely lehetővé teszi ülő és álló megbeszélések megtartását ugyanabban a teremben. Az iroda helykihasználtsága optimálissá alakítható, alkalmas prezentációk, oktatások alkalmával flip chart helyett.

flip-asztal-chameleon-whiteboard-leantoolboxflip-asztal-chameleon-whiteboard-leantoolbox

 

Célunk az újévben is, hogy kiváló minőségű termékeinkkel minél több ügyfelünket támogassuk.

Webshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük