Az 5S rendszer alkalmazásához szükséges eszközök.

A rendszer lényege, hogy a munkahely kialakítása rendezett, tiszta átlátható és a lehető legegyszerűbb legyen. A munkakörnyezet e szempontok alapján történő fejlesztésével előtérbe helyezzük a vaszteségek csökkentését és maximalizáljuk a munkabiztonságot, ezzel garantálva a hatékony munkavégzést. Az általunk kínált eszközök ebben segítenek.

Ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! 

AJÁNLATKÉRÉS

Alaptípusaink


Tisztitoallomas 5S_arnyektabla_1050x1890Tisztitoallomas 5S_arnyektabla_740x1890


Tisztitoallomas 5S_arnyektabla_670x1700Tisztitoallomas 5S_arnyektabla_670x1700

AJÁNLATKÉRÉS

Egyedi grafika

A tisztítóállomás teljes mértékben a vállalati arculatba illeszthető. A tábla és takarítóeszközök színein kívül további lehetőségek is rendelkezésre állnak, ugyanis a tábla fejlécébe azt a szövegezést és logót tudjuk elhelyezni, amit Ön szeretne. A tábla 3 mm-es dibond lemezből készül laminált vinyl nyomattal.

Felszereltség

A tisztító kellékek ipari felhasználásra alkalmas, higiéniai takarító eszközök. A tisztítóállomás felszereltsége alaptípusainknál az alábbiakból állítható össze:

  • kisméretű 45 cm-es seprű
  • 33 cm-es lapát
  • 26cm-es kefe rövid nyéllel
  • felmosó és 12l-es vödör
  • 70 cm-es gumis padlólehúzó
  • 28 cm-es nagy lapát
  • csúszós padló jelző tábla

Kivitel

Mobil

Ebben a kivitelben az acél zártszelvényből készült talpat kerekekkel szereljük fel, melyből kettő fékezhető a biztonságos rögzíthetőség érdekében. Az  alumínium zártszelvény keretben. A váz porfestéssel felületkezelt.

Szabadon álló

A tisztítóállomás ennél a  kivitelnél egy fix, állványra lesz felszerelve. Az állvány zártszelvényből készült talpat kap, melyre egy alumínium keretben rögzítjuk az árnyéktáblát. A váz porfestéssel kezelt.

Falra szerelhető

Az 5S tisztítóállomás ellenálló anyagának köszönhetően, alkalmas arra, hogy a falra szerelve is használható legyen, így is elbírja a rajta lévő termékek súlyát. A tábla rögzítése történhet akár közvetlenül tégla, beton homlokzatra, vagy gyárcsarnokok, raktárak épületének fémfalára.

A termék a falraszereléshez szükséges szerelvényeket nem tartalmazza.

AJÁNLATKÉRÉS

Anyag

A Dibond fő jellemzői a könnyű súly, a sokoldalú felhasználhatóság, valamint a könnyű feldolgozás. A Dibond gyakorlatilag 2 darab alumínium lemez közé “beszorított” műanyag betét. A szendvicslemez nem deformálódik, hosszútávon sík felületű marad, stabil. Az időjárásnak ellenáll, kiválóan alkalmas kültérre is.

UV-állóság: a fekete maggal rendelkező lemez a legalkalmasabb a kültéri felhasználásra, a lemezek a színüket sokáig megőrzik.

Felület időtállósága: tartós, időjárásálló

Hőmérséklettel szemben való ellenállás: -50 és + 80 Celsius között ellenálló.

Hőtágulás: az üveghez, PVC-hez vagy akrilhoz hasonlítva alacsony.

 

AJÁNLATKÉRÉS

5S árnyéktáblák

Az árnyéktábla az 5S rendszer megvalósításához tartozó eszköz.  A táblán minden használati eszköz „árnyékát” feljelölhetjük, legyen szó tisztítóállomásról, szerszám vagy mérőeszköz lapról. A cél, hogy minden eszköznek egyértelmű, könnyen azonosítható helye legyen, valamint a tábla segít abban is, hogy lássuk, hogy mely eszközök hiányoznak a helyükről.

Szerszám árnyéklapok

A szerszámárnyékoló táblákat az ügyfelek egyedi igényei szerint gyártjuk. A szerszám árnyéklapok támogatják az 5S programot, mivel kiküszöbölik az eszköz keresésére szánt időt és mozgást.  Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A fent említett eszközökön kívül az 5S rendszer hatékony és sikeres működéséhez más eszközökre is szükség van. Ilyen például a jól megválasztott jelölési rendszer. A megfelelően kialakított padlójelölési rendszer és a visual management vállalatra szabott megoldásai nagyban növelik a hatékonyságot és csökkentik a munkabalesetek számát, a gyár átláthatóságának növelésével.

Ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! 

AJÁNLATKÉRÉS

 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.