Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Az 5S rendszer alkalmazásához szükséges eszközök.

A rendszer lényege, hogy a munkahely kialakítása rendezett, tiszta átlátható és a lehető legegyszerűbb legyen. A munkakörnyezet e szempontok alapján történő fejlesztésével előtérbe helyezzük a vaszteségek csökkentését és maximalizáljuk a munkabiztonságot, ezzel garantálva a hatékony munkavégzést. Az általunk kínált eszközök ebben segítenek.

5S árnyéktáblák

Az árnyéktábla az 5S rendszer megvalósításához tartozó eszköz.  A táblán minden használati eszköz „árnyékát” feljelölhetjük, legyen szó tisztítóállomásról, szerszám vagy mérőeszköz lapról. A cél, hogy minden eszköznek egyértelmű, könnyen azonosítható helye legyen, valamint a tábla segít abban is, hogy lássuk, hogy mely eszközök hiányoznak a helyükről.

Szerszám árnyéklapok

A szerszámárnyékoló táblákat az ügyfelek egyedi igényei szerint gyártjuk. A szerszám árnyéklapok támogatják az 5S programot, mivel kiküszöbölik az eszköz keresésére szánt időt és mozgást.  Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A fent említett eszközökön kívül az 5S rendszer hatékony és sikeres működéséhez más eszközökre is szükség van. Ilyen például a jól megválasztott jelölési rendszer. A megfelelően kialakított padlójelölési rendszer és a visual management vállalatra szabott megoldásai nagyban növelik a hatékonyságot és csökkentik a munkabalesetek számát, a gyár átláthatóságának növelésével.